2017. évi nemzetiségi pályázatok – tájékoztató nap
Hírek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napot szervez a 2017. évi nemzetiségi pályázati kiírásokkal kapcsolatban.
A tájékoztató napon az érdeklődők megismerhetik a sikeres pályázatkészítéssel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és a pályázatokkal kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik munkatársainknak.


Időpont:
2017. január 10. (kedd)    14:00 óra

Helyszín:

Emberi Erőforrások Minisztériuma
1054 Budapest, Báthory u. 10. VII. emeleti Tanács-terem (716)

A tájékoztató napon történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A terem befogadóképessége korlátozott, ezért kizárólag az előzetesen regisztrált személyek vehetnek részt a rendezvényen.
Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2017. január 09. (hétfő) 12:00 óráig, szíveskedjék jelezni az alábbi címre küldött elektronikus levélben:


nemzetiseg@emet.test


A regisztrációnak a következőket kell tartalmaznia:

–          regisztráló személy neve
–          regisztráló személy igazolványszáma
–          delegáló szervezet neve

A belépéshez fényképes igazolvány szükséges.

A tájékoztató napon munkatársaink választ adnak a pályázattal kapcsolatos kérdéseikre, amelyeket a rendezvényt megelőzően, a regisztráció keretében is feltehet. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy a pályázattal kapcsolatosan előzetesen felmerült kérdéseit regisztráló levelében megfogalmazza.

 

A regisztrációs levél elküldésével a regisztráló egyidejűleg tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a rendezvény(ek)en a jelentkezőről készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmását a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében elkészítheti és felhasználhatja – ideértve a nyilvánosságra hozatalt is.